Κάρτα Μέλους

Δυνατότητα έκδοσης Κάρτας Μέλους έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού της Ρόδου.

Με την Κάρτα Μέλους έχετε εσείς και η οικογένεια σας έκπτωση στην τιμή εισόδου της Φάρμας Ρόδου καθώς και άλλα προνόμια, όπως αυτά θα ανακοινώνονται στα μέλη.

Έχοντας αποκτήσει τον Κωδικό Κάρτας Μέλους που θα σας σταλεί, τον τοποθετείτε στο πεδίο «Discount Code» στην πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων της Φάρμας Ρόδου προκειμένου να εκδίδετε το εκπτωτικό εισιτήριο σας!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο
Checkboxes

Σημαντικοί Όροι:

  • Δικαίωμα απόκτησης και απόλαυσης προνομίων της Κάρτας Μέλους έχουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού της Ρόδου.
  • Η Φάρμα Ρόδου διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε το πρόγραμμα καθώς και να ακυρώσει Κάρτα οποιουδήποτε μέλους για οποιονδήποτε λόγο και ιδίως αν έχει δηλώσει ψευδή στοιχεία ή δεν έχει τηρήσει τους όρους του προγράμματος.
  • Δικαίωμα να λάβουν εκπτωτικό εισιτήριο με τη χρήση του κωδικού Κάρτας Μέλους (ασχέτως κατόχου) έχουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι Ρόδου. Σε αντίθετη περίπτωση το εκπτωτικό εισιτήριο μπορεί να ακυρωθεί τελείως ή να υπάρξει χρέωση κανονικού εισιτηρίου.
  • Το μειωμένο εισιτήριο με τη χρήση του Κωδικού Κάρτας Μέλους εκδίδεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά. Οι τιμές μειωμένων εισιτηρίων για τα Μέλη δεν ισχύουν για αγορά εισιτηρίων από την είσοδο.